torstai 7. toukokuuta 2015

Toukokuinen hei kaikille!



Pidetään ylimääräinen kokous ja hyväksytään kevätkokouksesta jääneet tilit sunnuntaina 17.5. klo 15 Ahoilla Hiltulanvaaralla (Vanhan Kaltimontie 335). Tehdään samalla linturetki ja kuulostellaan samalla mitä lintuja laulelee vaaralla. Tervetuloa kaikki!


Kevään ja alkukesän muuta ohjelmaa on tulossa:

- Lauantaina 9.5. on taas Tornien taisto (http://www.birdlife.fi/tornientaisto/), Luonnonystävien joukkue päivystää Koukkujoella. Tornilla voi käydä lintuja katsastelemassa päivän mittaan, urhea joukkueemme on tornilla klo 5-13.

- Torstaina 21.5. klo 17 teemme kävelyretken Hepolammen laavulle. Metsähistorian erikoistutkija Ismo Björn tulee mukaan ja alustaa keskusteluamme luonnon hyvinvointivaikutuksista. Istutaan nuotiolle ja tarinoidaan siinä makkaran/soijanakin paiston lomassa. Kokoonnutaan hautausmaan parkkipaikalle viideksi.

- Sunnuntaina 14.6. on luonnonkukkapäivä  (http://www.sll.fi/mita-sina-voit-tehda/tule-mukaan-toimintaan/luonnonkukkien-paiva), teemalajina on tänä vuonna tupasvilla. Tehdään retki Urpo Ahlholm oppaanamme Sammalussuolle, samalla voimme tarkastaa lakan kukintatilanteen ja pohdiskella Urpon johdolla suoekosysteemin toimintaa ja merkitystä. Kellonaika tarkentuu myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti