perjantai 21. elokuuta 2015

Intiaanikesää ja "syksy jo saa" -fiilistelyä

Tässä hiukan tietoa tulevasta, jotta voitte laittaa päivämääriä jo kalenteriin.

Terkuin Anna


Lauantaina 29.8. klo 12 Vietetään Suomen Luonnon päivää Pamilolla. Kokoonnutaan ensin klo 12 Pamilon nuotiopaikalle kuuntelemaan alustusta ja nauttimaan nuotiokahvit. Tämän jälkeen voi valita kävelyreitin, joko koko luontopolku (n. 7 km vaihtelevaa maastoa) tai jonkin matkaa alajuoksun suuntaan ja takaisin (kulkijoiden mukaan). Yhteiskyytilähtö Enon kunnantalon pihalta klo 11.15. Luonnonystävät tarjoaa kahvit ja pullat, ota oma kuksa tai muki mukaan!

Torstaina 17.9. klo 17 Tutkija ja pappi Pauliina Kainulainen tulee puhumaan metsän teologiasta. Vietetään iltaa sään salliessa Hepolammen laavun nuotion äärellä, sateisella säällä kunnantalon valtuustosalissa (3 krs.).
http://www.pauliinakainulainen.fi/Metsan_teologiaa.php

Pe-Su 9.-11.10. Kohtuus vaarassa V kansalaisseminaari Joensuussa ja Kolilla

Perjantaina 16.10. klo 16 Hallituksen kokous

Sunnuntaina 18.10. Hiljaisuuden retki Hautajärven laavulle

Sunnuntaina 25.10. Syyskokous

Lisäksi:

- Sieniretki järjestetään, kunhan sataa hiukan ja sieniä nousee, ilmoitellaan sitten lähempänä. Kohteeksi ajattelimme Karhunsalon Metso-metsää.
- Lepakkoillasta tiedotetaan myöhemmin.
- Syyslinturetkelle voimme lähteä Tapsan lintukerhon mukaan luultavimmin lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna.

1 kommentti:

  1. Sihteeri on viikonloppuna työmatkalla, joten luonnonpäiväretkelle osallistuvat voivat laittaa reportaasia blogiin välitettäväksi Unelma Säleikön sähköpostin kautta. Kuvia ja kerrontaa, kiitos:).

    VastaaPoista