tiistai 3. lokakuuta 2017

Enossa Metsäteatteria

OHJELMISTO

Kaikki esitykset ja muut ohjelmanumerot tapahtuvat Enossa, kunkin esityspaikan tarkempi osoite on ohjelmakuvauksen yhteydessä.

LAUANTAI 7.10.

13:00 / FESTIVAALIN AVAUS
Puheita ja juhlajuomaa Enon torilla (Niskantie 19). Näyttelijä Simo Kuusterä tanssii perinteisen ampiaistanssinsa.

14:00 / NIIN KAUAS KUIN OMAT SIIVET KANTAA
Rakastettu ja palkittu näyttelijä Kati Outinen saapuu Enoon Suomen taiteellisen metsäteatterin festivaalitaiteilijana. Outisen kiitetyssä monologiesityksessä dokumentaariset kertomukset kohtaavat taidokkaan ja voimaannuttavan teatterillisen muodon. Näyttämölle rakentuu kipeä kuva muistisairaudesta ja ihmisestä, joka kykenee kuitenkin luottamaan elämään rajun muutoksen keskellä. Outinen rakentaa esityksessä sillan järjen ja sydämen välille. Esityspaikkana Palvelutalo Kotiranta (Välskärintie 9).

15:00 / TAITEILIJATAPAAMINEN
Yleisökeskustelu ja taiteilijatapaaminen esityksen jälkeen festivaalitaiteilija Kati Outisen kanssa.  Esa-Matti Smolander haastattelee. Palvelutalo Kotiranta (Välskärintie 9).

19:00 / LOUHEN KÄÄRMEET
Äänivelhot Tommi Sorsa ja Jussi Sinkkonen tutkivat syvähenkisiä aallonpituuksia ilmaisukoneistonaan rumpukone, syntetisaattori, kasettimankka sekä vanha suomalainen Tupla Welmu -urku. Ääni ja valo, primitiivi ja moderni, saarna ja lankeamus kohtaavat. Yllätykset mahdollisia. Esitys Harpatinharjulla (Harpatintie 111).

20:00 / SUSI
Harpatinharjulla viime keväänä esiintynyt, kiitetty Korpiryhmä palaa rikospaikalle! Susi on yhden esiintyjän kehollinen kamppailu väärinymmärretyksi tulemisesta ja susiin kohdistuvista ennakkoluuloista. Näyttämöllä Hannele Turunen, ohjaus Essi Kosola. ”Avara on reviirini, avara on sieluni, avara on yksinäisyyteni.” Esitys Harpatinharjulla (Harpatintie 111).

22:00 / FESTIVAALIKLUBI
Festivaaliklubi legendaarisessa Enon Keskuskahviossa (Kauppatie 3). Karaoke, juhlavaloja ja murkinaa.

SUNNUNTAI 8.10.

10:00 / JUMALANPALVELUS
Sanajumalanpalvelus Enon kirkossa (Enontie 28). Tekstinlukijoina Suomen taiteellisen metsäteatterin taiteilijoita.

11:00 / KIRKKOKAHVIT
Kirkkokahvit Enon seurakuntatalolla (Yläpappilantie 1).

12:00 / JUHANI NIEMELÄN MAAILMANKAIKKEUS
Näyttelijä Juhani Niemelän kirkkaan kaunis monologiesitys pohtii olemassaolomme ja tietoisuutemme suurimpia kysymyksiä tieteellisten ja runollisten tekstien punoksena. Niemelä on ohjannut esityksensä yhdessä taiteen moniottelija Juha Hurmeen kanssa. Esitys Enon seurakuntatalolla (Yläpappilantie 1).

13:00 / FESTIVAALIN PÄÄTÖS
Puheita ja juhlajuomaa kirkkotien pientareella (Yläpappilantie 1). Hyvästit. Laulu avoimelle tielle.

JATKUVA OHJELMA

NÄYTTELY
Parakkigalleriassa, Harpatinharjulla (Harpatintie 111), viikonlopun ajan Reima Hirvosen taidetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti