keskiviikko 27. tammikuuta 2021

Olemme järjestäytyneet

Vuoden 2021 toiminnassa varapuheenjohtajana toimii Anna Mustonen ja sihteerikkönä aloittaa Anni Rannikko. Katsotaan, mitä korona sallii meidän tehdä ja mitä ei - salliiko ylipäänsä mitään.

Ainakin pihabongaukseen on mahdollista osallistua näissäkin olosuhteissa - oma piha on usein kiinnostava lintu(lauta)tarkkailun areena! Jos haluaa tehdä bongauksestaan astetta "virallisempaa", lajeja voi laskeskella ja ilmoitella birdlifen tilastoihin vietäviksi. Osoitteet ja ohjeet löytyvät Pihabongaus-tapahtuman verkkosivuilta:

https://www.birdlife.fi/tapahtumat/pihabongaus/ 

Kevätkokouksemme pidetään 28.2. klo 15 - tavalla tai toisella. Seurailkaa ilmoittelua, me seuraamme viranomaisten linjanvetoja ja pyrimme pysymään mukana niiden poukkoilevassa hengessä. Kirjaston Luonto lainassa -viikkoon osallistumme etänä toiminnastamme tiedottaen.

Terveyttä teille ja meille! Luontokauneudesta olemme tänä talvena ainakin saaneet nauttia enemmän kuin "mies-naismuistiin"! Jatkuvaa haltioitumisen elämystä. Kuva Louhiojan lahdelta (ihmisen = Kaltimon voimalaitoksen joskus aikaansaamalta luontokokonaisuudelta).




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti