sunnuntai 13. maaliskuuta 2022

Tärkeä tapahtuma

Tähän tapahtumaan on kutsuttu myös luonnonsuojelujärjestöjä! Päivi on työmatkalla juuri tuolloin, mutta jos joku pääsisi kuulolle, olisi mainiota. 

 

Visioi ja vaikuta alueesi jätehuollon tulevaisuuteen!

Savo-Pielisen jätelautakunta järjestää torstaina 7.4.2022 klo 13-16 etätyöpajan osana jätepoliittisen ohjelman valmistelua ja kutsuu keskeisimmät sidosryhmät visioimaan kanssaan alueen jätehuollon tulevaisuutta sekä jätteettömyyden ja kiertotalouden edistämistä alueella.

Jätepoliittisessa ohjelmassa linjataan kunnan vastuulle kuuluvan jätehuollon kehittämisen periaatteet ja tavoitteet tuleville vuosille. Ohjelman rinnalla päivitetään myös jätehuollon palvelutaso, jossa määritellään, millaisia jätehuoltopalveluita alueen asukkaille tarjotaan. Savo-Pielisen jätelautakunnan toimialueen kuntia ovat Juuka, Kaavi, Konnevesi, Kuopio, Lieksa, Nurmes, Outokumpu, Pieksämäki, Rautalampi, Rautavaara, Siilinjärvi, Suonenjoki, Tervo, Tuusniemi ja Vesanto. Tällä alueella kunnalliset jätehuoltopalvelut järjestää kuntien yhteinen jäteyhtiö, Jätekukko. Lisätietoja jätepoliittisen ohjelman ja jätehuollon palvelutason valmistelusta: www.jatelautakunta.fi/jatehuollon-kehittaminen

Ilmoittaudu mukaan työpajaan 25.3. mennessä: Ilmoittautumislomake

 

Osallistujille lähetetään ilmoittautumisen jälkeen sähköpostitse lyhyt ennakkokysely ja osallistumislinkki. Työpaja toteutetaan Teams-yhteydellä ja sen vetäjänä toimii Silja Huttunen / Toimisto 2030 Oy – yhdessä Savo-Pielisen jätelautakunnan ja Jätekukon kanssa.

1 kommentti:

  1. Mä tykkään jos mun persereikääni haidtetaan ja myös kun kyrpäni haidtetaan esinahkani alta

    VastaaPoista