keskiviikko 22. helmikuuta 2012

SATUMAAHAN SAAPUKAA!


Luminen Satumaa Enossa lauantaina - TERVETULOA!


Useat enolaiset yhdistykset sekä yksityiset henkilöt ovat talkoilleet viikon ajan Enossa lumesta Satumaata lapsille ja lapsenmielisille. Talkoot huipentuvat tämän viikon lauantaina 25.2. klo 10-16 järjestettävään koko perheen lumitapahtumaan. Luminen Satumaa sijaitsee Enon kirkonkylän Kuuselan ja Rantalan pelloilla (Voimalaitoksentie 54 ja 70).

Lumiseen Satumaahan voi koko perhe tulla veistämään valmiiksi tampatuista aihioista mieleisiään hahmoja, seikkailemaan lumilinnassa, taputtamaan lumihevosia ja lumilohikäärmettä, laskemaan mäkeä, nauttimaan nuotiosta ja eväistä sekä seuraamaan nuorten keppihevoskatrilliesitystä, kuuntelemaan enolaisten runoilijoiden tekstejä tai vain ihastelemaan toisten työskentelyä.

Tapahtumaan on vapaa pääsy ja osallistuminen on maksutonta. Kaikkeen tekemiseen saa opastuksen. Työvälineet odottavat pelloilla. Myös omia lumentyöstövälineitä voi ottaa mukaan, samoin kuin liukureita ja pulkkia mäenlaskuun sekä erilaista rekvisiittaa lumiakoille ja -ukoille. MLL:n ja Louhiteatterin nuotiobuffetissa on tarjolla makkaraa, mehua, kahvia ja herkkuja pientä maksua vastaan.

Järjestelyissä ovat mukana Enon kyläyhdistys ry., Enon Luonnonystävät ry., Enon Taideyhdistys ry., kulttuuriyhdistys Louhi ry., Louhiteatteri, mielenterveysyhdistys Säihke ry., Enon Marttayhdistys ry., Parempi Arki ry., Enon 4H-yhdistys ry. ja MLL:n Enon paikallisyhdistys ry. sekä useita yksityisiä henkilöitä. Tukensa tapahtuman toteuttamiseen ovat antaneet Enon koulu, Joensuun Latu ry., Joensuun kaupunki/Enon nuorisopalvelut, Bad Boys sekä Maaseudun Sivistysliitto. Lumilinnasuunnittelun ovat toteuttaneet Enon koulun alaluokkien oppilaat.

Lisätietoja: puh. 040 566 2637, saara.immonen@pp.inet.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti