tiistai 21. helmikuuta 2012

Yhtä ja toista...

...on ennättänyt tapahtua mutta jäänyt vielä blogiin kirjaamatta - syytetään vaikka teknisiä hankaluuksia. 

Aluksi muistiin muutama kuva pihabongausretkeltämme. Kaunista talvista metsää ja siellä kyyhöttävä piilopirtti:



Kunnantalolla, "pisteellä" pyörii parhaillaan tämänkeväinen lintukurssimme, jolle on riittänyt mukavasti oppilaita ja mukavia opettajia. Kurssi jatkuu kesän kynnykselle, tervetuloa mukaan aina, kun aika ja aihe sopivat. Luennoista ja retkistä ilmoitellaan aina edellisen viikon Piekkarissa.







Yhdistyksen kevätkokouksen yhteydessä meitä hemmoteltiin hienolla oheisohjelmalla, joka koostui valokuvataiteilija Sanni Sepon metsähuoliaiheisesta esityksestä ja elokuvaohjaaja Markku Pölösen luontotarinoinnista. Kiitos tämän mukavaakin mukavamman yllätyksen järjestäjille! Ja Maritalle ja Annalle tarjoiluista!


Ja tulevaakin on tehty: ensi viikonvaihteessa (lauantaina) Rantalan pelloilla on luvassa leikkimielinen koko perheen lumiveistostapahtuma. Luonnonystävät ovat puuhailleet esivalmisteluissa monen muun innokkaan talkoolaisen joukossa. Mehän olemme tunnetusti taiteellista väkeä... joskin vähän huonoselkäistä ehkä? Mutta ei se mitään, Valden ideoima valontuoja kohoaa komeana lumisella tähdellään ja kutsuu väkeä (ja valoa) paikalle ensi lauantaina!






Kiitos upeille talkooisännille kaikesta hyvästä ja ystävällisestä, jota olemme saaneet osaksemme! Tapaamisiin Rantalan pelloilla ensi lauantaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti