torstai 27. syyskuuta 2012

Terveisiä puheenjohtajalta

Aurinkoinen syystervehdys kaikille luonnonystäville!


Jatketaan syyskauden suunnittelua kokouksessa ensi viikon torstaina 4.10. klo 17.30 kunnantalon 2. kerroksen kokoushuoneessa
Tervetuloa kaikki!


Tulevia tapahtumia:

- Ensi sunnuntaina 30.9. hanhiretki Valkeasuolle. Lähtö kunnantalon pihalta klo 9 yhteiskyydein (polttoainekuluja voidaan korvata). Varustautukaa hyvin ja kuumin eväin sekä lämpimin vaattein!

- Lauantaina 6.10. vietetään hiljaisuuden päivää retkeilemällä Kolin polulla. Lähtö kunnantalon pihalta klo 10 yhteiskyydein. Valittavana on kaksi retkivaihtoehtoa: 
 
1. Kolin polkua Romppalan tieltä Hautajärven laavulle n. 10 km kävely.
2. Kevytretki niin, että osa porukasta menisi Hautajärven laavulle ja tulisi sieltä vastaan toisia retkeilijöitä. Sieltä päin kulkien monta kilometriä mukavaa lastenvaunukelpoista tietä, mutta muuten ihan kelvollista maastoa.

- Lauantaina 27.10. luonto- ja digikuvauskurssi kunnantalolla klo 9-15. Kouluttajaksi saapuu Tarmo Sotikov, joka neuvoo meitä digipokkarikuvauksessa ja kuvankäsittelyssä. Kuvakurssille tulijat ilmoittautukaa sihteerille (paivi.harinen@uef.fi); tieto tarvitaan muonituksen järjestämisen vuoksi. Jos jollakulla on oma näppärä läppäri, sen voi ottaa mukaan käsittelyharjoituksia varten. 

- Syyskokous, jonka ajankohdasta päätetään ensi torstain kokouksessa.


Terveisin,
Anna
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti