keskiviikko 20. elokuuta 2014

Viesti lintumaailmasta







Moi!

Enon lintukerhon toiminta jatkuu taas entiseen malliin. Aloituspäivä on tiistai 16.9. klo 12 Hyvänmielen Tuvalla ja siitä eteenpäin siis joka toinen tiistai samaan aikaan. Aikaa on varattu noin 2 h ja jos mahdollista ja kahvinkeittäjiä on matkassa, niin kahvit siinä alkajaisiksi juotaisiin. 

Vapaaehtoinen kahvimaksu jää Tuvan hyväksi. Vuokria meidän ei tarvitse maksaa. Aikaisemminkin olisis voitu aloittaa, mutta monella on vielä mökkijuttuja, niin siksi tuo puoliväli syyskuuta tuntui sopivalta. Kertokaa muillekin kiinnostuneille.

Ensimmäisellä kerralla voitaisiin vaihtaa kuulumiset kesältä ja alustavasti miettiä syksyn ohjelmaakin. Juha Mikkolalla onkin jo yhtä aihetta valmisteltu ja toivottavaa olisi, jos itse kukin miettisi toiveitaan ja jos mahdollista voisi jonkin aiheen itsekin johtaa. Kerhon ideahan olisi tuollainen yhdessä tekemisen meininki. Myös Tiira-palvelun käytön opastusta on kysytty ja siitä voitaisiin ehkä pitää ihan erillinen "kurssi" joko Tuvalla tai valtuustosalissa.

Iltakerhoakin on kyselty, mutta ainakin toistaiseksi se omalta kohdaltani ainakaan ei onnistu. Sehän merkitsee, että työssäkäyvät eivät pääse kerhotoimintaan mukaan, mutta voisivat osallistua esimerkiksi viikonloppuisin tehtäviin retkiin.

(Ps. Joka toinen tiistai samaan aikaan kokoontuu tietokonekerho jossa osallistujilla on omat läppärit mukana ja sekin toimii kerhomuotoisesti. Siihenkin on mahdollisuus siis tulla mukaan, jopa ilman omaa konettakin. Se käynnistynee syyskuun lopulla. Joen Severi järjestää tiistaina 9.9 tiedotustilaisuuden senioreiden tietokoneohjauksesta Enossa, siitä ilmoitus tarkemmin Piekkarissa myöhemmin. Heikki Keränen vastaa tuosta tilaisuudesta).

Hyvän mielen Tupa aukeaa 1.9. Sen omat aukioloajatkin selvinnevät lähiaikoina tarkemmin.

Jos kysyttävää niin soitelkaa tai lähetelkää sähköposteja.

Terv.
Tapsa P
050 341 8254

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti