keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Infoa kiinnostuneille


KUTSU

(Tämä viesti on lähetetty Luonnonsuojeluliiton hallitukselle, valtuustolle, valiokunnille, toimistolle, piireille ja piiripuheenjohtajille sekä yhdistyksille)

Tervetuloa Luonnonsuojeluliiton ja Luonto-Liiton järjestämille Syyspäiville 1.-2.9.2012 Vesalan leirikeskukseen Jyväskylään!

Päiville kokoontuu toimijoita sekä Luonnonsuojeluliiton että Luonto- Liiton yhdistyksistä, piireistä, valtuustoista, hallituksista sekä keskustoimistoilta. Syyspäivillä suunnitellaan tulevaa vuotta, ideoidaan työpajoissa sekä tavataan muita järjestöaktiiveja. 
Tavoitteena on löytää uusia, entistäkin parempia tapoja toimia yhdessä.

Työpajoja on yhteensä 13, jotka järjestetään osallistujamäärien puitteissa. Jokainen voi osallistua enintään kahteen työpajaan, jotka voi valita oman kiinnostuksensa mukaan. Voit esimerkiksi osallistua paikallisviestinnän tehokkuuden kehittämiseen, Luonto-Liiton ja Luonnonsuojeluliiton yhteistyön tiivistämiseen tai ympäristörikosten julkituomisen ideointiin. Vaihtoehtoisesti voit myös lähteä tutustumaan sienestyksen saloihin paikallisen sieniseuran opastuksella.

HUOM!: Mikäli osallistujia tulee paljon, mukaan pääsevät sata nopeinta ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ohjelmaan on myös varattu aikaa saunomiselle, yhdessäololle, makkaran paistolle sekä luontoretkelle kaupunkiluontokohteessa.

ILMOITTAUTUMISET Syyspäiville oheisen linkin kautta to 5.7.2012
mennessä:

HINTA:
Liitto kustantaa:

- kaikkien osallistujien majoitus- ja ruokailukulut sekä

- valtuuston varsinaisten jäsenten, hallituksen sekä liiton ja piirien työntekijöiden matkakulut. Valtuuston varsinaisen jäsenen sijasta kustannetaan varajäsenen osallistuminen, mistä varsinainen ja varajäsen sopivat keskenään. Valtuuston jäsenten ja varajäsenten yhteystiedot löytyvät intrasta Luottamustoimiset-kansiosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti