tiistai 15. toukokuuta 2012

Viikonvaihteen järjestelyjä

Sunnuntain retki Värtsilään / Hopeakalliolle

Hannu Kivivuori tulee paikalliseksi oppaaksemme noin klo 5-7. Retken alkukohde on Uudenkylänlampi, joka on Hopeakallion lintutornin ohella retkemme tärkein kohde. Siis vedenpitävät kengät ovat tarpeen! Tornille siirtyilemme noin kahdeksaan mennessä. Jos sää  hyvä ja arktikamuutto käynnissä, tornilla voi olla vipinää. 


Ensimmäinen ryhmä (joka lähtee Enosta kunnantalolta 3.45) tapaa Hannun noin klo 5 Ilomantsintien, Värtsiläntien ja Tohmajärventien risteyksen tuntumassa. 

Toinen ryhmä (joka lähtee Enosta kunnantalolta 6.45) ajelee suoraan Hopeakallion lintutornille siinä kahdeksan aikoihin. 


Jos on kovasti sateista, harkitaan matkan peruuttamista. Sovitaan tästä lauantai-iltana, kun tiedetään säästä varmemmin.


Matkaa Tuupovaaran kautta kertyy noin 90km yhteen suuntaan + paikalliset ajot ja mahdolliset paluureittimutkat. Luonnonystävät maksaa bensakulut, koska retki on myös osa lintukurssiamme.


Koska kyseessä on pitkähkö matka, mukaanlähtijät ilmoittautukaa kyytijärjestelyjen vuoksi torstai-iltaan mennessä! Varhaisheräävät Tapsalle ja myöhäisemmät Päiville.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti