torstai 24. toukokuuta 2018

Kestävän talouden yhteiskunnalliset haasteet ja ratkaisut

 
Tiedoksi asiasta innostuville:
Mitä yhteiskunnallisia, poliittisia ja toiminnallisia haasteita Suomella ja Euroopalla on edessään ympäristön suurten muutosten sekä vihreän talouden transitioiden kehittämisessä? Miten yhteistoiminnallisuus ja osallisuus voisivat parantaa ympäristöä ja luonnonvaroja koskevaa päätöksentekoa ja ohjausta? Mitä mahdollisuuksia uudet liiketoimintamuodot tarjoavat? Mitä näiden muutosten kulttuuriset ulottuvuudet ovat?
Itä-Suomen yliopiston ”Ympäristö & Yhteiskunta -tutkimuspäivä” esittelee LYY-Instituutin tuoretta tutkimusta. LYY on Itä-Suomen yliopistossa toimiva yhteiskunnallisen ja kulttuurisen ympäristö- ja luonnonvaratutkimuksen verkosto, jonka puitteissa tehdään monialaisesti tutkimusta tämän päivän ja tulevaisuutemme globaaleista ja paikallisista ympäristö- ja luonnonvarahaasteista. 
Vuoden 2018 ”Ympäristö & Yhteiskunta -tutkimuspäivä” keskittyy pohtimaan kolmea haastetta: vihreän talouden transition ja ympäristön muutoksen yhteiskunnallista ja kulttuurista jäsentymistä, yhteistoiminnallisten toimintamuotojen kehittymistä ja uusien liiketoimintamallien rakentumista.

Tervetuloa osallistumaan keskusteluun ja tapaamaan tutkijoita. Tilaisuus on maksuton.
Ilmoittaudu 31.5 mennessä osoitteessa: https://elomake.uef.fi/
Lisätietoja tapahtumasta voi kysyä LYY koordinaattorilta: outi.ratamaki@uef.fi
Järjestäjä: Itä-Suomen yliopiston LYY-instituutti (www.uef.fi/lyy )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti